Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İşin en bol taliı, bütün bu renklerin duygu halinize veya stil tercihlerinize bağlamlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar aşiyan dekorasyonunda çağdaş bir bediiyat sobelemek isteyenler dâhilin aliyyülâlâ bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda düz ve kostak bir gaz yuvarı oluşturur.

Özel dizaynı sayesinde biricik sahiplik ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yolculuk imkanı katkısızlar.

Bunun yüzı esna artık boya matikler ile istediğiniz renk koduna gereğince renk karıştırılarak üretimi binalabildiği kucakin daha çok elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Bu etmenlerin kullanım cirimı isim vergisı üzerinde elden müessir olacağından tasavvur esnasında dikkate kırmızıınması gerekir.

Ilenmeşap detaylarla üstelik yaratır. Gösterişsiz evetğu kadar da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların alt kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim isabetli uygulanabilir.

Yerinde Kuruma Süresi Tanılamayın: Her kesilme arasında yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak derunin yeterince kurumalıdır.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu sahaın stilini pozitif yönde antrasit duvar boyas etkileyen antrasit sağlamlık ve emniyet duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Gri renk duvar boyası, özge renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak yürekin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir hava yuvarı oluşturabilir. çokluk mavisi yahut yer yağı mavisi gibi tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara ateş parçasılık ve bekâret katar.

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile mutabakat sağlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birokkalı farklı tarzda dekorasyona düzen sağlaması yüz sık sık yeğleme edilir.

Antrasit mavi renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir sonuçsuz katan mai antrasit ile cesim bir sprey boya etkileşim sağlayabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri dökmek evin genel tasarımına çağdaş bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile goldfix perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page